Сили Ющенка і Тимошенко вважають, що в Україні свято

Вівторок, 2 листопада 2004, 10:11
Коаліція "Сила народу", яка об'єднує "Нашу Україну" і БЮТ, вимагає від Центрвиборчкому оприлюднення остаточних результатів виборів, які засвідчують перемогу Ющенка.

Про це заявив з трибуни парламенту керівник кампанії Ющенка Олександр Зінченко, який зачитав заяву "Сили народу".

"Зруйновано ще один міф, навіюваний з брудних телеканалів. Ющенко є переможцем першого туру виборів. Навіть якщо рахувати голоси так, як це робить ЦВК", - заявив Зінченко.

"Не дарма ЦВК не обнародує результати виборів. Вона просто не наважується визнати Ющенка переможцем", - додав він.

Як відомо, ЦВК припинила оприлюднювати результати виборів, зупинившись на обробці 94,24% бюлетенів. Янукович лідирує з відривом менше ніж 1%, але необроблені бюлетені припадають на регіони, де значна перевага Ющенка.

"Віктор Ющенко є народним кандидатом і загальнонаціональним лідером, йому віддали голоси 16 областей України", - заявив Зінченко.

За його словами, про перемогу Ющенка свідчать як паралельний підрахунок голосів, так і анонімний екзит-пол.

Зінченко подякував українцям. "Український народ не дав перетворити їх на покірний електорат, підданий владі".

"У влади нічого не вийшло. Вона програла вибори. Вона не змогла виконати основне завдання – зафіксувати перемогу Януковича", - сказав він.

"Сьогодні Україна святкує перемогу народного кандидата Віктора Ющенка", - наголосив Зінченко. "Український народ довів, що він може перемогти владу!".

За словами Зінченка, для перемоги Ющенка у першому турі потрібен ще один крок – "громадяни мають пересвідчитися, що вони є у списках для голосування".

"21 листопада український народ винесе вирок цій владі!", - сказав Зінченко.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування