Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Червоненко судитиметься із заступником Медведчука

Середа, 3 листопада 2004, 09:43
Народний депутат Євген Червоненко заявляє, що МВС не має документів, які б підтверджували його ізраїльське громадянство.

Про це він заявив у середу у парламенті, відповідаючи на репліку комуніста Соломатіна про те, що "в парламенті ходить людина в червонуватій краватці і з червонуватим прізвищем, яка за даними ЗМІ є громадянином Ізраїлю".

"Я людині без червоної краватки скажу, я вчора оголосив голодовку в адміністрації президента і отримав в МВС два папери від 2 листопада про те, що ніяких доказів подвійного громадянства щодо мене немає", - заявив Червоненко.

При цьому він продемонстрував ці два документи.

"Ставлю в цьому питанні крапку! Все! Я був, є і буду громадянином України. Я є українським євреєм і цим пишаюся", - наголосив Червоненко.

Депутат також пригрозив подати до суду на заступника голови адміністрації президента Василя Базіва, який поширив інформацію про те, що Департамент у справах громадянства при АП вивчає питання подвійного громадянства Червоненка.

Після цього спікер Володимир Литвин попросив секретаріат розмножити ці документи, щоб всі охочі депутати могли ознайомитися.

"Українська правда"

Читайте також:

Кучма збирається нейтралізувати Червоненка

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...