Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович не прийде на дебати й у другому турі?

Середа, 3 листопада 2004, 12:42
Команда кандидата в президенти Віктора Януковича пропонує на даному етапі іншому лідерові президентської гонки Віктору Ющенку дебатувати й змагатися в справах, а не шляхом теледебатів.

Відповідаючи на запитання журналістів у середу після Кабінету міністрів, чи будуть теледебати цих двох кандидатів, Янукович сказав: "Ми дебатуємо постійно, але як кажуть в одну сторону".

Прес-секретар прем'єра Ганна Герман пояснила, що Янукович "дебатує справами", а його конкурент Віктор Ющенко - "словами", відзначивши, що прем'єр про це заявляв і раніше.

"Давайте поки позмагаємося справами", - сказала вона.

Як повідомлялося, Ющенко висловив готовність до проведення теледебатів з Януковичем в умовах прямого ефіру, неангажованого ведучого й рівних умов для двох кандидатів.

Команда кандидата в президенти Віктора Януковича висловлюється за проведення теледебатів з кандидатом у президенти Віктором Ющенком, однак називає упередженою заяву, зроблену із цього приводу лідером "Нашої України".

Таку позицію команди Януковича озвучив у середу в Києві представник кандидата в Центральній виборчій комісії Степан Гавриш.

"Команда Януковича пропонує провести теледебати, але певні заяви Ющенка про те, що вони повинні пройти за сценарієм, який пропонує він, нас стурбували", - сказав він.

Гавриш висловив думку, що такі "упереджені" заяви Ющенка свідчать про те, що "можливо, він не зацікавлений у цих теледебатах".

За його словами, у цей час вирішується питання, у якому вигляді ці теледебати можуть пройти, щоб вони були "прозорими, справедливими, чесними, і не перетворилися в з'ясування особистих відносин".

Гавриш також заявив про готовність провести переговори з даного питання з командою Ющенка.

Як повідомлялося, Ющенко готовий "до справжніх дебатів у прямому ефірі з висуванцем влади, яку представляє Янукович".

При цьому він заявляє, що "повинні бути дотримані головні умови: прямій ефір, незаангажований ведучий і рівні можливості для кандидатів".

За словами прес-секретаря Ющенка Ірини Геращенко, Ющенко візьме участь у теледебатах винятково зі своїм основним конкурентом - Януковичем. При цьому штаб Ющенка готовий до участі в проектах інших форматів, але тоді участь у них будуть брати представники його штабу або радники.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

Ющенко хоче справжніх теледебатів, а не шоу з Банкової


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...