Радник Медведчука переплутав, хто в Україні "хам"

Середа, 3 листопада 2004, 18:40
Радник голови адміністрації президента Віктора Медведчука, політолог Михайло Погребинський не радить Віктору Януковичу брати участь у дебатах з Віктором Ющенком

В інтерв'ю "Телекритиці" Погребинський пояснив свою позицію відсутністю коректного ставлення до опонента з боку лідера опозиції

"У разі, якщо один кандидат дозволяє собі просто хамські випади з образами на адресу іншого, мені здається, що якби я був кандидатом, то я в жодному разі не пішов би на дебати з людиною, яка дозволяє собі таке хамське поводження", - сказав Погребинський.

"Тому би я вважав дуже дивним, коли б Янукович погодився на те, щоб дебатувати з людиною, яка кожний виступ починає з особистих образ", - додав політолог.

За словами Погребинського, якщо перечитати стенограму виступу на будь-якому мітингу Віктора Ющенка, можна побачити "прямі образи честі та гідності його суперника".

"Розраховувати на теледебати в такому разі – це просто смішно. Тому, я думаю, ніхто у штабі Ющенка і не розраховував на те, що Янукович погодиться на участь у теледебатах", - заявив політолог.

"Віктор Ющенко та його команда зрозуміли, що його не підтримує абсолютна більшість населення, що його підтримка така ж, як і у Віктора Януковича, що, таким чином, ображаючи Януковича, вони ображають половину населення, яке віддає за нього голоси. І відмова від хамських висловів, мені здається, щось змінить", - сказав Погребинський.

Тому радник Медведчука порадив Януковичу "в жодному разі не погоджуватися на участь у теледебатах".

"Телекритика" нагадує, що два тижні тому в Луганську Янукович назвав своїх опонентів "казламі".

"Я верю, что сильных и здоровых людей намного больше, чем тех козлов, которые нам мешают жить!", - заявив прем'єр.

Перебуваючи у виправній колоній, Янукович, за словами деяких людей, мав прізвисько "хам".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування