Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чиновник пішов у відставку за програш Януковича. Викладачів просто виселяють

Четвер, 4 листопада 2004, 10:18
Голова райдержадміністрації Дубновського району Рівненської області Валерій Богуцький подав в облдержадміністрацію заяву про відставку.

На прес-конференції він сказав, що причиною його відставки є результати голосування в районі на виборах президента 31 жовтня.

"Результати голосування в районі негативні для влади. У такій ситуації мій крок мені здається логічним: народ владі, яку я представляю, не довіряє", - сказав Богуцький.

За результатами голосування на виборах президента 31 жовтня у виборчому окрузі №157 з центром у Дубно Ющенко набрав 78,67% голосів виборців, Янукович - 10,65%, повідомляє УНІАН.

Як відомо, у середу Янукович заявив, що "люди голосують проти влади в тих регіонах, де місцева влада не справляється зі своїми безпосередніми обов'язками".

В той же час викладачам Ужгородського національного університету, які не змогли загітувати студентів за Януковича, дана вказівка до березня виселитися з гуртожитків.

Про це повідомив координатор "Студентської хвилі" у Закарпатській області Святослав Бабіля.

Викладачі збираються боротися за свої права. Зараз організований збір підписів на їхню підтримку. Вони не виключають проведення акцій протесту. Переважна більшість місцевих студентів проголосували на виборах за Віктора Ющенка.

Читайте також:

Янукович пригрозив губернаторам помститися за програш влади


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування