Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Починається зачистка протоколів, за якими переміг Ющенко?

Четвер, 4 листопада 2004, 12:40
Прокуратура вимагає від голів територіальних виборчих комісій Львівської області надати протоколи виборчих комісій округу №121, у якому перевагу має кандидат Віктор Ющенко.

Про це повідомляє прес-служба штабу Віктора Ющенка у Львівській області.

"Невідкладно надати для ознайомлення протоколи всіх дільничних виборчих комісій та протоколи територіальних виборчих комісій виборчого округу № 121. Дана вимога підлягає обов'язковому виконанню у встановлений прокурором строк", - йдеться у листі до одного з голів комісії

В листі до іншого голови така вимога пояснюється так: "у зв'язку із проведенням перевірки, на підставі доручення Генеральної прокуратури України".

Прес-служба називає лист прокурора Шевченківського району Шевчука "безапеляційним". "У зв'язку з необхідністю, прошу терміново надати в прокуратуру району ксерокопії протоколів виборчих дільницю округу", цитує прес-служба його лист.

Прес-служба припускає, що "обласна прокуратура починає здійснювати тиск на голів та членів територіальних, дільничних виборчих комісій".

"Невже прокуратура хоче почати рахувати ті голоси, які "недорахував" пан Ківалов?" – запитує прес-служба.

Останнім часом з боку адміністративних структур з'являється інформація про чисельні порушення на дільницях, де переміг Ющенко.

Так по територіальному виборчому округу № 117 у Львівській області, де також перемагав Ющенко, скасовано постанову від 31 жовтня, якою було надано дозвіл дільничним комісіям виправляти помилки у списках виборців, допущені при написанні прізвищ і дат народження виборців.

Від "УП". Як свідчать передвиборчі темники (документи, що розсилаються політтехнологами влади на всі телеканали), влада хоче справити враження, що на Заході, де переміг Ющенко, відбувалося багато порушень. Натомість на Сході, де перевагу отримав Янукович, жодних порушень не зафіксовано.

Між тим, ЦВК опрацювала всі області, де переміг Янукович, та вже четвертий день продовжує рахувати регіони, де переміг Ющенко. Штаб Ющенка вважає, що ЦВК боїться оголосити їх кандидата переможцем першого туру.

"Українська правда"

Читайте також:

ТЕМНИК МЕДВЕДЧУКА НА ВИБОРИ

В області, де виграв Ющенко, палять бюлетені

ЦВК НЕ ОГОЛОШУЄ ЮЩЕНКА ПЕРЕМОЖЦЕМ, БО БІЛОКОНЬ ПОГРОЖУЄ ДОНЬЦІ КІВАЛОВА

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування