Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Ющенка думають, що Янукович боягуз

Четвер, 4 листопада 2004, 14:59
Штаб Віктора Ющенка вважає заяву команди кандидата від влади свідченням того, що Янукович боїться теледебатів з Ющенком.

"Заява команди Януковича засвідчує, що провладний кандидат не готовий до дебатів з лідером виборчих перегонів - Віктором Ющенком", - таку позицію штабу висловила прес-секретар Віктора Ющенка Ірина Геращенко.

"Команда Януковича намагалася знайти алібі для провладного кандидата, шукаючи різні аргументи щодо його фактичної відмови від участі в дебатах, мотивуючи це то його зайнятістю, то іншими непереконливими аргументами", - зазначила Геращенко.

На її думку, "у які б слова не була одягнута ця відмова, це тільки підтвердження того, що Янукович не готовий до дискусії у прямому ефірі та до жорстких запитань заздалегідь незрежисованих".

"Ми переконані, що які б аргументи не наводила команда Януковича, український народ чудово розуміє, що кандидат від влади просто боїться відкритої дискусії з Ющенком", - наголосила прес-секретар.

Вона також відзначила, що відмова Януковича від участі у відкритій дискусії, "миттєво перекреслила образ Януковича як сильного політика, що його так довго намагалася вибудувати його команда. Це все насправді руйнує розбудований політтехнологами образ Януковича як мужнього політика. Справжній лідер не повинен боятися відкритих дискусій".

Команда Януковича усвідомлює, що він програє дебати Ющенкові, так як насправді програв і перший тур президентських виборів, переконані у штабі Ющенка.

Читайте також:

Пінчук хоче побачити Януковича та Ющенка на своєму телебаченні

Януковичу не вистачає освіти, щоб прочитати заготовки росіян на дебатах?

Янукович не прийде на дебати й у другому турі?


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...