Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Симоненко не пішов за Вітренко

Четвер, 4 листопада 2004, 15:50
Пленум Центрального комітету Компартії України ухвалив рішення не підтримувати в другому турі президентських виборів жодного з основних кандидатів на пост глави держави - ні Віктора Януковича, ні Віктора Ющенка, і буде закликати своїх прихильників голосувати проти всіх.

Відповідно до ухваленого пленумом рішення, за яке проголосувало 127 членів ЦК КПУ із 130 присутніх, "підтримка при повторному голосуванні на виборах президента України в другому турі кандидатів, які є продовженням нинішнього антинародного курсу, режиму, є неприпустимою".

Рішення пленуму озвучив на прес-конференції в четвер у Києві лідер КПУ Петро Симоненко.

У той же час, за його словами, відповідно до рішення пленуму, "партія залишає за собою право на подальшу роботу щодо політичних консультацій з політичними силами, які готові вести ці консультації з питань, важливих для трудового народу".

Симоненко заявив, що Компартія буде закликати своїх прихильників у другому турі голосувати проти всіх, але обов'язково прийти на вибори.

Він також повідомив, що пленум ухвалив рішення не відкликувати своїх членів виборчих комісій для того, щоб продовжувати "захищати право громадян на волевиявлення".

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

Вітренко підтримує Януковича, бо інакше – фашизм


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...