ЮЩЕНКІВЦІ НЕ БЛОКУВАЛИ ЦВК. КІВАЛОВ ЗВІЛЬНИВ ГОЛОВНОГО КОМП'ЮТЕРЩИКА

Четвер, 4 листопада 2004, 16:14
Голова ЦВК Сергій Ківалов спростовує інформацію депутатів більшості, що представники Віктора Ющенка у ніч на четвер блокували роботу ЦВК.

"Жодного нападу на ЦВК не було", - сказав Ківалов, коментуючи події минулої ночі.

"Не буває такого дня, коли приходиш на роботу на 8 ранку і немає тут депутатів або довірених осіб кандидатів. Ми їх приймаємо", - також сказав Ківавлов.

"Дійсно, тут присутні люди як відвідувачі, керівники штабів, але коментувати штрихи, що депутати посварилися - це запитайте в них", - сказав голова ЦВК.

На питання про те, які невідомі люди знаходяться під комп'ютерним центром ЦВК, Ківалов сказав, "якщо хтось хоче провести ніч і охороняти приміщення, то я як голова ЦВК не проти цього".

"Головне, щоб вони не заважали роботі ЦВК", - додав він, зазначивши, що бувають моменти, коли заважають.

Ківалов заявив, що сервер ЦВК зараз працює, але додав, що підписав наказ про звільнення начальника комп'ютерного управління – "через незабезпечення оперативної обробки матеріалів".

Також, за словами Ківалова, "розглядається питання розірвання угоди з компанією, яка виграла тендер на комп'ютерне забезпечення ЦВК".

Як відомо, члени фракцій більшості у четвер зайняли фойє під кабінетом глави ЦВК Ківалова, оскільки начебто напередодні тут побували Ющенко разом із соратниками і хакерами, і тепер комп'ютерна система ЦВК не працює, і це був "черговий напад" на Центрвиборчком.

Більшовики заявили, що охороняють ЦВК від ющенківців.

"Українська правда"

Читайте також:

Атака "хакерів" з "Нашої України"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування