МВС не знає для чого міліціонери били молотками ющенківців

Четвер, 4 листопада 2004, 16:23
На сьогодні нема "процесуально затриманих" у зв'язку з інцидентами біля Центральної виборчої комісії 23 жовтня.

Про це повідомив в інтерв'ю журналістам у четвер начальник головного слідчого управління МВС України Віктор Захаров.

"На даний момент осіб, які б затримувалися процесуально за здійснення злочину по статті про хуліганство, на даний момент нема", - сказав він.

За його словами, попередньо були затримані люди, але після проведення слідчих дій їх відпустили за недоведеністю доказів і підстав для затримання.

Захаров відзначив, що зараз установлюються й інші особи, які могли б бути причетними до здійснення цього злочину, дають покази люди, які працюють у ЦВК і могли що-небудь бачити.

"Що стосується конфлікту (бійка біля ЦВК, у результаті якої постраждали 15 чоловік) - було вчинено злочин, були хуліганські дії групи осіб".

Разом з тим, Захаров сказав, що він не може назвати мети й мотивів цього злочину, однак додав, що після інциденту були затримані кілька людей, у тому числі й співробітники міліції.

"Ми зіставимо докази прокуратури й наші і можемо сказати, чи була це провокація чи хуліганські дії", - додав він, повідомляє Інтерфакс-Україна

Як відомо, 23 жовтня біля ЦВК після мітингу Ющенка відбулася низка провокацій проти прихильників лідера "Нашої України". Спочатку невідомі закидали двері ЦВК камінням і димовими шашками.

А о 23:00 група молодчиків напала на демонстрантів, поранивши 11 осіб. Депутатам "Нашої України" вдалося затримати трьох нападників, які виявилися співробітниками міліції. У свою чергу міліція обвинуватила депутатів-ющенківців у побитті ногами своїх співробітників.

Читайте також:

Репетиція післявиборчої ночі і голий Шуфрич

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...