НА ДЕБАТАХ ЯНУКОВИЧ МІГ БИ ВИБАЧИТИСЯ ЗА "КОЗЛІВ", вважають в штабі Ющенка

Четвер, 4 листопада 2004, 17:55
Штаб Віктора Ющенка розцінює офіційну відмову кандидата від влади взяти участь у теледебатах як неповагу до виборців та до законодавства, яке передбачає дебати двох кандидатів напередодні другого туру виборів.

"Настрої виборців, соціологічні опитування показують, що громадяни України хотіли б почути у прямому ефірі позиції політиків, які претендують на право очолити державу", сказала прес-секретар Віктора Ющенка Ірина Геращенко.

Коментуючи відмову провладного кандидата від участі у відкритій дискусії, вона підкреслила, що Янукович "у черговий раз продемонстрував, що він не є публічним політиком".

"Він не готовий захищати свою позицію або не має її взагалі", вважає прес-серетар Ющенка.

"Спочатку Янукович дозволив собі назвати громадян України "козлами", а тепер він відмовив їм у праві почути позицію влади з найактуальніших питань, хоча міг би використати цей прямий ефір, принаймні, для вибачення перед своїми виборцями за "козлів", цитує Геращенко сайт Ющенка.

Штаб Ющенка вважає, що така позиція Януковича свідчить про його невпевненість не лише у ораторських здібностях, а і у своїх силах, як політика.

Читайте також

ДЕБАТІВ НЕ БУДЕ. ЯНУКОВИЧ НЕ ВМІЄ ГОВОРИТИ МОВОЮ ЮЩЕНКА

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування