Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Васильєв вирішив не порушувати закон заради фракції Януковича

П'ятниця, 5 листопада 2004, 17:09
Генеральна прокуратура тимчасово припинила перевірку телерадіокомпанії "Ера" до закінчення виборчої президентської кампанії.

Про це в п'ятницю на прес-конференції в Києві повідомив керівник прес-служби Генпрокуратури Сергій Руденко.

За його словами, перевірку призупинено з урахуванням вимог відповідного розпорядження президента України, яким заборонено будь-яким установам здійснювати перевірку діяльності ЗМІ до закінчення виборчої кампанії в Україні, а також з урахуванням того, що цій перевірці окремими політичними силами може бути надано політичне забарвлення.

Генпрокуратура перевіряє законність мовлення ТРК "Ера" на УТ-1 та УР-1 на прохання депутатів від фракції "Регіонів України"

Депутати фракції "Регіони України" хочуть перевірити законність її ліцензії.

Також депутати вважають, що телерадікомпанія шкодить державним інтересам, повідомляє УНІАН.

Напередодні виборів журналісти телерадіокомпанії "Ера" отримали інформацію про запланований розгляд питання про позбавлення цієї компанії мовлення.

Розгляд цього питання планувала Національна рада з телерадіомовлення та Міністерство транспорту та зв'язку.

"Ми заявляємо, що документи у нас в порядку. Якщо ви помітите наше зникнення з ефіру, як це було сьогодні у Кіровограді, то можете розцінювати це як політичний тиск на нашу компанію, яка відстоює принципи об’єктивності, неупередженості та чесності", заявили журналісти в ефірі.

Телерадіокомпанія "Ера" запрошувала до себе в ефір кандидатів у президенти, що представляють різні політичні сили. Радіо цієї компанії транслює ВВС і "Громадське радіо". Власник телерадіокомпанії – депутат Андрій Деркач.

Читайте також

Кучмісти закривають ще один канал, вільний від темників

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування