Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У ЮЩЕНКА ЗАБРАЛИ ПЕРЕМОГУ В ДВОХ ОКРУГАХ

Понеділок, 8 листопада 2004, 16:17
Апеляційний суд Черкаської області визнав недійсними підсумки голосування відразу на двох виборчих округах Черкащини: у 200-му Золотоніському та в 203-му Уманському.

Як повідомляє обласний штаб Ющенка, у цих округах переміг Ющенко, набравши відповідно 56,83% та 54,5% голосів.

Рішення про відміну результатів виборів суду ухвалив за скаргами представників технічних кандидатів – Базилюка та Ржавського.

Суд аргументував рішення тим, що мали місце значні неточності при складанні списків виборців, а також начебто члени виборчих дільниць отримували кошти з боку Ющенка.

Щодо відміни результатів у 200-му окрузі, штаб Ющенка зазначає, що "зачіпка" була в тому, що депутат Іван Заєць разом із членами тервиборчкому на 10 дільницях виявили до трьох тисяч "підкинутих" голосів у скриньку, в числі яких до півсотні належали Ющенку.

"Лише після того, як ці підкинуті голоси було відібрано у Януковича, назріло рішення Апеляційного суду про скасування результатів голосування", - зазначає облштаб Ющенка.

"Викликає подив поспішність розгляду обох цих справ в один день, задля чого Апеляційний суд навіть виїздив до Умані".

"Характерно, що сам голова тервиборчкому 200-го округу виглядав доволі задоволеним рішенням Апеляційного суду. Хоч насправді мав би каятися від того, що допустив такі значні порушення виборів та виборчого права людей", - ідеться у повідомленні штабу.

Як відомо, через 8 днів після виборів не оприлюднено його результати. Після того, як стало зрозуміло, що Ющенко випереджає Януковича, почалося оскарження результатів виборів у округах, де підтримують лідера "Нашої України".

"Українська правда"

Читайте також:

В регіонах, де підтримали Ющенка, порушують кримінальні справи


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...