Збір на купівлю комплексу важкого дрону для 48 ОШБ

Тимошенко пообіцяла "Нашій Україн"” не зрадити їх

Середа, 2 лютого 2005, 11:05
Один із лідерів "Нашої України" Юрій Костенко прогнозує одноголосну підтримку з боку фракції кандидатури Юлії Тимошенко на посаду прем’єра.

"Було б дивно, що ми провели таку складну виборчу кампанію президента, а потім не підтримали вибір президента щодо нового прем’єра", - сказав Костенко журналістам.

За інформацією "Української правди", у середу зранку Тимошенко окремо зустрічалася з групою Костенка всередині "Нашої України", і тому запізнилася на загальні збори фракції.

Через це частина депутатів її не дочекалася, і зустріч Тимошенко з "Нашою Україною" проходила не в повному складі.

Тимошенко повідомила депутатам, що є кандидатури на всі посади в уряді та на крісла губернаторів, при цьому, щоправда, частина посад має кількох претендентів.

Тимошенко також, як кажуть джерела, сказала, що вона не визначає майбутніх міністрів, а лише готує пропозиції для президента Ющенка, який і буде обирати серед претендентів.

Крім того, Тимошенко пообіцяла на виборах 2006 року не йти окремо від "Нашої України", але не захотіла вливати свою партію "Батьківщина" у єдину партію і виступила проти розпуску фракції БЮТ.

Очікується, що у середу протягом дня Тимошенко зустрінеться з іншими партійними групами всередині "Нашої України" – "Солідарністю", "Реформи і порядок" і "Разом".

Зустріч з групою Народного Руху відбулася напередодні.

"Українська правда"

читайте також:

"Наша Україна" поки не визначилася з Тимошенко


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування