Неодружений Шуфрич образився на канал Пінчука

Середа, 2 березня 2005, 16:47
Народний депутат Нестор Шуфрич обурений тим, що власкори телеканалу ІCTV використали його гостинність для підготовки сюжету про його майно.

Про це говориться в повідомленні прес-служби депутата.

Шуфрича обурило те, що власкори телеканалу ІCTV, а по сумісництву підлеглі мукачівської "М-студіо", у своєму репортажі вказали, що у депутата не три, а тридцять гектарів.

Прес-служба наголошує, що це власність підприємства, а не депутата.

Крім того, кореспонденти повідомили, що Шуфрич визнає, що порушив депутатську етику, коли переписав майно на матір.

"На думку Нестора Шуфрича, порушення депутатської етики відбулося якраз при переоформленні власності матері на своє ім'я, а не навпаки. Народний депутат вкотре підкреслив, що переписавши підприємства на себе, він підтверджує переконаність у законності придбання об'єктів", - говориться в повідомленні.

Стосовно "маніпуляцій" на тему: "Чому на батьків?", то прес-служба зазначає, що переоформлення майна на родину депутат вважає "нормальним і закономірним явищем".

"Шуфрич переконаний, сім'я – це найдорожчі і, без сумніву, найближчі люди. До речі, нові можновладці вже заявили, про те що передадуть своє майно дружинам або іншим родичам. А враховуючи що народний депутат поки що не одружений, його партнерами у родинних справах є тато і мама", - говориться в повідомленні.

Закарпатська прокуратура порушила проти депутата Нестора Шуфрича п'ять кримінальних справ за незаконну приватизацію державного майна.

У свою чергу Шуфрич звинувачує прокуратуру в тиску на свою родину, зокрема на 72-річну маму, яка є власницею підприємства.

Він пов'язує дії прокуратури з тим, що викрив злочинні дії її керівництва щодо відчуження земельної ділянки від медично-лікувального закладу для дітей хворих на церебральний параліч, а також тим, що висловив сумнів у тому, що виконуючий обов'язки прокурора Закарпатської області Юрій Бенза за свою прокурорську зарплату зміг збудувати багатоповерховий котедж.

"Українська правда"

Проти Шуфрича порушено п'ять справ. Він вмовляє губернатора?

Шуфрич доведе Луценку, що він чоловік


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування