Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович називає Вітренко та Корчинського союзниками

Середа, 2 березня 2005, 22:12
Екс-кандидат в президенти Віктор Янукович вважає лідера ПСПУ Наталю Вітренко та лідера партії "Братство" Дмитра Корчинського своїми союзниками.

Про це він сказав в ефірі телеканалу НТН в середу ввечері.

На питання, чи можна сказати, що Вітренко та Корчинський є його союзниками, він відповів: "Можна вважати, що це так, але що стосується оформлення наших спільних стосунків – це питання майбутнього".

Щодо своєї опозиційності він пояснив, що в жорстку опозицію до влади він піде, якщо "нова влада не займеться підвищенням рівня життя громадян, та не буде вчасно сплачувати пенсії".

Щодо загального відношення до дій влади, він зауважив, що "воно завжди буде виваженим". "Я ніколи не буду займатись суто популістськими речами", - додав він.

Щодо знайдення вбивці журналіста Георгія Гонгадзе, Янукович зазначив, що "остаточно ми повинні це почути від суддів". "Що стосується будь-яких висновків, то до рішення суду вони передчасні", - додав він.

Він також засудив тих, хто гальмував розв’язання справи. "Я засуджую сьогодні тих, хто мав відношення до цієї справи і її належним чином не виконував. Те, що ця справа зрушилась з місця – це дуже добре, це робить честь сьогодні правоохоронцям і тим, хто ініціює це питання", - зауважив Янукович.

На питання, чи буде Янукович вболівати на Євробаченні за групу Ґринджоли, яка стала відомою завдяки "Помаранчевій революції", він спочатку відповів: "Я не знаю глибини цього процесу. Але те, що я чую від людей, багато хто каже, що це рішення було несправедливе..."

Але коли ведучий перебив його і спитав, що він відчуватиме як громадянин, Янукович відповів: "Я як громадянин обов'язково буду вболівати, я обов’язково буду відстоювати інтереси громадян України"

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...