Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суркіс віддасть "Динамо" тільки в наручниках

Субота, 5 березня 2005, 17:05
Президент київського футбольного клубу "Динамо" Ігор Суркіс заявляє, що єдиний спосіб забрати в нього клуб – одягти наручники.

"Динамо" ніколи не проходило реприватизації, тому що ніколи не було у державній власності. Хочу репривитизувати "Динамо", але як?", - сказав Суркіс в інтерв`ю журналу "Корреспондент", повідомляє "Чемпіон".

"У влади є єдиний механізм – прийти, одягти наручники й сказати: ми в тебе забираємо клуб, підпиши папери, що ти його віддаєш. Так я ж не підпишу. Мене тяжко чимось залякати. Я вклав сюди своє здоров`я, не бачу своїх дітей, працюю по 16-18 годин", – наголосив він.

У той же час Суркіс стверджує, що за "справою "Динамо" стоїть не тільки російський бізнесмен Костянтин Григоришин, але й представники нової влади.

"Причому якщо це був би лише Григоришин, що стоїть за компанією "Pacific Internaional Sports Club", за позовом якого наклали арешт акцій клубу, то ця проблема не була б варта "виїденого яйця" - каже Суркіс.

Головними фігурантами цих нападок президент футбольного клубу називає віце-прем`єра з гуманітарних питань Миколу Томенка та міністра економіки Сергія Терьохіна.

В той же час, Суркіс радий, що хід подій навколо "Динамо" взяв під особистий контроль президент України Віктор Ющенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування