Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковичу пророкують маргінальну перспективу

Понеділок, 7 березня 2005, 11:31
Погоджувальний з‘їзд партії "Народний союз "Наша Україна" та сьомий з‘їзд Партії регіонів, на думку незалежних оглядачів, поклали початок оформлення головних політичних гравців на парламентських виборах навесні 2006-го року.

Згідно з останніми опитуваннями громадської думки, сьогодні партія, що підтримує президента Віктора Ющенка, могла б претендувати на майже третину депутатських місць. Тоді як за Партію регіонів проголосувало б удвічі менше виборців.

Політолог Олександр Дергачов вважає, що в залежності від успіхів нової влади, ця пропорція може суттєво змінитися.

Водночас експерт заперечив можливість реваншу тих, хто назвав себе новою опозицією: "Ті, хто тримається за минуле і є спадкоємцями кучмівського режиму, мають, швидше за все, маргінальну перспективу".

Директор Інституту глобальних стратегій Вадим Карасьов прогнозує найпотужнішу конкуренцію не між полярними політичними силами, а всередині провладного та опозиційного таборів: "Не думаю, що там буде гра тільки на Януковича. Можливо, СДПУ(о) та "Трудова Україна", яка зараз перебуває в ауті, підтримають його з безвиході".

Не менш потужними конкурентами за голоси лівого та східного електорату, за словами Карасьова, можуть стати комуністи та соціалісти.

Німецька хвиля

Читайте також:

ПартЮщенко

Янукович став Тимошенко

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування