Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко майже вилікувався, бо він козак

Середа, 9 березня 2005, 13:06
Віктор Ющенко задоволений станом свого здоров’я і повертається до форми, "яка була до вересня минулого року".

"Я козак, козацького роду", – сказав він, відповідаючи в Берліні на запитання журналістів про своє самопочуття, повідомляє персональний сайт Ющенка.

Президент також сподівається, що за кілька місяців зникнуть і візуальні ознаки його хвороби.

Крім того, у середу відбулася зустріч Ющенка з головою Бундестагу Німеччини Фольфгангом Тірзе.

У переговорах українську сторону також представляли державний секретар Олександр Зінченко, міністр закордонних справ Борис Тарасюк, перший помічник президента Олександр Третьяков та спортсмен Володимир Кличко.

Під час розмови глава держави подякував німецьким депутатам за активну позицію під час Помаранчевої революції та за підтримку демократичних процесів в Україні. У інтерв’ю журналістам президент заявив, що "за останні місяці ми стали ближчими одне до одного як нації і як держави".

Зі свого боку, Тірзе зазначив, що запланований на середу виступ Ющенка у Бундестазі є свідченням високої поваги з боку Німеччини до нього особисто та до демократичної перемоги всього українського народу.

Німецьку сторону особливо цікавили пріоритетні завдання нової української влади. На що Віктор Ющенко заявив, що "сенс нашої політичної концепції – тема подолання бідності".

Також німецькі депутати цікавилися ходом розслідування справи вбивства Георгія Гонгадзе. На зустрічі також звучала тема української євроінтеграції.

Крім того, німецька сторона цікавилася внутрішньополітичним життям українців. Зокрема, Віктор Ющенко розповів колегам про створення політичної партії "Народний Союз Наша Україна" і сказав, що розцінює формування партії як "процес нормальної політичної структуризації суспільства".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування