Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко видасть ветеранам "Таврії" замість танків

Неділя, 8 травня 2005, 16:31
Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко вважає, що гасло "Ніхто не забутий, ніщо не забуте" повинно бути перенесене з монументів у конкретні урядові програми.

Про це вона сказала в ході торжеств у палаці "Україна" в неділю, передає "Інтерфакс-Україна".

"Велике гасло "Ніхто не забутий, ніщо не забуте" повинно бути перенесене з монументів у конкретні урядові програми. Ми зробимо все від нас залежне, щоб не було соромно від того яка якість вашого життя".

"Я хочу, щоб ветеран війни, який проїхав на 34-ці (танк Т-34) від Дніпра до Одеру, одержав, нарешті, "Таврію". Я хочу, щоб солдат, який переможно зупинив фашистську орду не програв у бою з рідним Пенсійним фондом", - сказала вона.

Тимошенко також зачитала ветеранам поздоровлення від Віктора Ющенка. Вона відзначила, що президент, відправляючись зранку в неділю до Москви, просив її передати ветеранам, які беруть участь у торжествах, що "його серце й всі помисли сьогодні" разом з ними.

Голова Верховної Ради Володимир Литвин теж поздоровив ветеранів, виступаючи зі сцени.

Звертаючись до ветеранів, Литвин підкреслив, що вони є "моральною основою, духовним стрижнем нації" і змушують усіх жити й працювати над створенням такої держави, про яку мріяли.

"Ми не повинні жити нашою українською практикою, що ми увесь час проклинаємо минуле. З минулого потрібно робити відповідальні висновки й жити для майбутнього", - підкреслив Литвин.

Тимошенко й Литвин спустилися в зал і особисто поздоровили кілька десятків ветеранів, проходячи вздовж рядів. Потім почався святковий концерт, у якому брали участь і ветерани.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...