Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович кличе в БлЯ всю опозицію, бо набере 40%

Субота, 2 липня 2005, 13:28
Партія регіонів вирішила йти на майбутні парламентські вибори в блоці з іншими політичними силами.

Таке рішення в суботу в Києві на розширеному засіданні політвиконкому повідомив лідер партії Віктор Янукович.

"Я хочу повідомити, що на засіданні політвиконкому партії ми прийшли до висновку, що наша партія повинна брати участь у майбутніх парламентських виборах у форматі передвиборного блоку", - сказав він.

"Ми відкриваємо двері для всіх політичних сил, які стоять на опозиційній платформі й розділяють наші ідеологічні позиції", - заявив Янукович.

"Не може бути й мови про блокування із провладними партіями, з партіями екстремістського напрямку", - додав він.

Уже обраний керівник виборчого штабу народний депутат Василь Хара.

Янукович висловив упевненість, що в ході майбутніх парламентських виборів блок набере не менше 30%. "Але реальніше - 40% при гарній роботі і якщо нинішня влада буде продовжувати працювати також", - відзначив він.

Лідер Партії регіонів повідомив також, що виборчий список блоку очолить він сам, а інші місця будуть розподілені після створення виборчого блоку.

Він не виключив, що у виборчий блок увійдуть не менше п'яти партій.

Говорячи про можливе співробітництво з партією "Трудова Україна", нинішній лідер якої Валерій Коновалюк раніше був членом Партії регіонів, Янукович висловив думку, що "ця партія нічим не відрізняється від інших, і питання про можливе співробітництво з нею буде розглядатися на підставі пропозицій з регіонів".

Янукович спростував інформацію про те, що з виходом з Партії регіонів Коновалюка також "пішло й фінансування", що здійснювалося донецьким бізнесменом Ринатом Ахметовим.

"Ніхто нікому джерела фінансування не віддавав й не віддасть. Ми ж не зазіхаємо ні на чиї джерела й свої не віддамо", - підкреслив він.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування