Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко за дорученням Ющенка відправила в Росію десант

Четвер, 4 серпня 2005, 12:24

Кабінет міністрів сформував спеціальну групу для проведення переговорів з Росією у газових питаннях на чолі з міністром палива і енергетики Іваном Плачковим.

"Розпорядженням уряду за дорученням президента затверджено потужну групу для переговорів від уряду і адміністрації президента", - сказала прем’єр Юлія Тимошенко на прес-конференції в четвер.

За словами прем’єра, ця група відправиться до Росії, "щоб провести всі переговори на значно вищому рівні".

Тимошенко сказала, що заступником Плачкова у цій групі став радник державного секретаря, один із керівників компанії "Індустріальний союз Донбасу" Віталій Гайдук. "Це людина, яка глибоко знає ці питання", - сказала Тимошенко.

Вона додала, що до групи також входить керівник Нафтогазу Івченко та деякі його заступники, заступник держсекретаря Моцик, заступник міністра економіки Березний і міністр юстиції Зварич.

"Команда їде з широкомасштабним завданням, усіма балансами, і вестиме переговори як представник суверенної держави, яка має справжню незалежність і розуміє, що таке національний інтерес", - запевнила Тимошенко.

На питання щодо можливого підвищення Росією цін на газ Тимошенко запевнила, що Україна діятиме в рамках угоди, яка до 2013 року передбачає сплату російським газом за його транзит по території України.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування