Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко не піде у відпустку, хоч кожен крок робить з муками

Четвер, 4 серпня 2005, 13:43

Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко заявляє, що не збирається іти у відпустку.

"Стан господарства, яке ми отримали, не передбачає відпустку прем’єр-міністра, - заявила Тимошенко на прес-конференції у четвер.

Вона сказала, що цей час присвятить "підготовці бюджету і законопроектів по фундаментальному реформуванню економіки".

Тимошенко також спрогнозувала, "чим ближче буде до виборів, тим політичне протистояння ставатиме жорсткішим".

Водночас прем’єр сказала, що у неї "народжується оптимізм з того, що урядові програми щотижня набирають обертів".

"Сотні дуже міцних інвесторів починають розгортати програми в Україні", - сказала Тимошенко. Вона також сказала, що "поступ України не зупинять політичні інтригани, які завжди будуть існувати".

Тимошенко розповіла, що в своїй роботі стикається з багатьма бар’єрами: "Як керівник уряду, щоб досягнути показників, доводиться долати такі перешкоди, які попередньому уряду просто не снилися".

"Кожен крок відбувається з муками, хоча хотілося, щоб це було як дихання – гармонійно, логічно і цілеспрямовано", - сказала Тимошенко.

У четвер, 4 серпня, виповнюється півроку з дня затвердження Тимошенко прем’єр-міністром. У зв'язку з цим вона сказала, що "підсумки півроку роботи уряду – не просто позитивні, а амбітно-позитивні".

"Ми маємо реальнее зростання ВВП на 20,3 % в абсолютному виразі", - нагадала Тимошенко. Як відомо, деякі експерти стверджують, що Тимошенко переплутала номінальне зростання ВВП з реальним.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування