Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко опинився серед європейських мільйонерів через ноги з України

Четвер, 8 вересня 2005, 19:13

Екс-секретар Ради нацбезпеки Петро Порошенко не погоджується з оцінкою польського журналу "Впрост", який зарахував його до переліку 100 найбагатших людей Центральної та Східної Європи за 2005 рік.

Про це він заявив в четвер на прес-конференції.

"Я наголошую, що на жодну копійку, на жодну акцію активи Порошенка після того, як він прийшов до влади, не збільшились і не змінились", - зазначив він.

"Журнал "Впрост" в Польщі належить до жовтої преси і приділяти йому увагу або посилатися, як на якесь авторитетне джерело, є абсолютно безпідставним. Тим більше, що я впевнений, що минулого року і цього року є відповідні українські кореспонденти, які надсилають туди інформацію, і ноги від появи прізвища ростуть з України", - зазначив Порошенко.

Він також повідомив, що після надходження цієї інформації він попросив прес-службу зв’язатися з журналістом польського "Впросту" щодо джерел інформації, якими вони керувалися для таких висновків.

"Ми отримали абсолютно чіткі відповіді, що в даному випадку ми мали лише оціночні експертні позиції анонімних консультантів в країні. Жодної відповідальності за достовірність цих даних журнал "Впрост" не несе. Відповідно, жодних коментарів вони давати не можуть і не збираються", - повідомив Порошенко.

На питання, чи буде він подавати на журнал до суду, Порошенко відповів, що "Впрост" не має представництва в Україні. "Якби Впрост мав українське відповідне представництво, було би відповідне спростування", - припустив Порошенко.

На питання, чи довіряє Порошенко журналу "Форбс", який також проводить подібні рейтинги, Порошенко зазначив: "Форбсу" я довіряю. І наголошую на тому, що "Форбс" свій список формує на абсолютно інших моделях джерел".

Раніше польський журнал "Впрост" оприлюднив рейтинг, в якому Порошенко опинився на 95 місці. Його капітал було оцінено в 350 мільйонів доларів.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...