Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковичі передали Ющенку ручки і кружки

Понеділок, 3 жовтня 2005, 14:42

Активісти Союзу молоді регіонів України і представники Партії регіонів у понеділок прийшли до секретаріату президента, щоб повернути главі держави символіку "помаранчевої революції", яку вони збирали протягом двох тижнів у низці областей країни.

Як повідомив в інтерв'ю журналістам лідер київської міської організації СМРУ Володимир Філіппов, акція має символічний характер, а зібрана символіка, серед якої помаранчеві прапори, хустки, кулькові ручки, футболки, календарі, шарфи, пакети, значки є символом розчарування багатьох українських громадян у нинішній владі.

За його словами, учасники акції хочуть звернути увагу президента і влади на непопулярність їхніх дій і підкреслити необхідність виконання обіцянок, даних під час акцій на Майдані, зокрема, щодо розвитку економіки і поліпшення життя громадян.

У ході акції в секретаріаті президента її учасники також поширювали звертання до президента України Віктора Ющенка, у якому, зокрема, йдеться: "Союз молоді регіонів України висловлює серйозну стурбованість у зв'язку із ситуацією, яка склалася в українській державі.

Ситуація в країні не відповідає високим суспільним очікуванням. Обіцянки зростання статків громадян і суспільного благополуччя дотепер не виправдалися".

"Ми не розділяємо суспільство на "помаранчевих" (прихильників Ющенка) і "біло-блакитних" (прихильників лідера Партії регіонів Віктора Янукович), оскільки всі громадяни хочуть жити в справедливій і багатій державі", - підкреслюється в документі.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", в акції взяло участь близько 60 осіб, що тримали в руках державні прапори України, а також прапори Партії регіонів і СМРУ і скандували "Ющенка - до народу".

Через 40 хвилин після початку акції до її учасників вийшов головний консультант приймальні президента Тарас Гончарук, якому була передана вся символіка і побажання українського народу до роботи нової влади.

"Ситуація дійсно складна, і ви прекрасно розумієте, що працювати потрібно всім", - підкреслив Гончарук у бесіді з учасниками акції.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування