Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко призначить міністрів з-за кордону?

Вівторок, 4 жовтня 2005, 20:18

Президент Віктор Ющенко заявляє, що він вже визначився з кандидатами на посади решти міністрів уряду Юрія Єханурова.

Про це він сказав під час інтерв’ю чотирьом телеканалам у вівторок.

"Прізвища є. Є тільки прохання і прем’єр-міністра, і конкретних міністрів це зробити в окремий день у зв’язку з завершенням роботи на попередній ділянці цих осіб", - сказав він.

Президент повідомив, що деякі з цих міністрів "навіть не в Україні працюють".

Щодо звинувачень у корупції в його оточенні Ющенко сказав, що "за тими звинуваченнями, які були наклеєні, жодного підтвердження не знайшлось".

Давайте не плутати деякі речі. Звинувачення йшло по корупційних діях. Що таке корупційні дії? Якщо предметно – ти взяв акції, землі, завод, щось до тебе прилипло. По цьому блоку питань жодна річ не знайшла підтвердження", - сказав він.

За словами Ющенка, "далі стоїть тема службового положення", яку він відмовився коментувати.

Щодо своїх звинувачень на адресу екс-прем’єра Юлії Тимошенко Ющенко зазначив, що "іде кримінальна справа, пішли оскарження, іде правовий процес по всіх".

"Кожна заява, яка є, буде обов’язково розглянута", - додав президент.

Уряд Юрія Єханурова Ющенко назвав "одним з найпрагматичніших".

"Це уряд, у якого є досить ідеальні обставини продуктивно працювати, над ними не висить груз критичних обіцянок, вони виведені з політичних змагань", - сказав президент.

"Відповідь на те, як сьогодні прийти до економічної стабільності, це відповідь, яку може цей уряд дати за найближчі 2,5–3 місяці", - запевнив Ющенко.

Як відомо, вакантними у новому уряді наразі є посади міністра юстиції, міністра культури і туризму і міністра охорони здоров’я.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування