Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Томенко захистить Ющенка від Кучми і Януковича

П'ятниця, 7 жовтня 2005, 16:35

Микола Томенко заявив, що його команда бере під опіку діяльність президента Віктора Ющенка і не допустить, щоб його консультували Віктор Янукович чи Леонід Кучма.

Про це він заявив у п’ятницю під час прес-конференції, повідомляє його прес-служба.

Зокрема, Томенко звернув увагу на факт підписання Ющенком змін до закону "Про статус депутатів місцевих рад".

Він заявив: "Можна вважати, що з сьогоднішнього дня (в день публікації закону) у нас автоматично закриті справи Колесникова, Щербаня, Тихонова, Боделана і десятків інших депутатів місцевих рад, які тепер стали недоторканними".

"Підписання цього закону є великою несподіванкою, оскільки раніше Ющенко висловлювався за необхідність скасування недоторканності народних депутатів, а тепер дав гарантії безкарності депутатам всіх рівнів", - зазначив Томенко.

"Пояснити цю ситуацію я можу кількома варіантами: або секретаріат президента не встиг за 15 днів підготувати проект вето на цей закон, або Віктор Ющенко вирішив виконати умови меморандуму і бути чесним перед Януковичем", - припустив Томенко.

"Інший факт, який вразив політика, - перемога Леоніда Кучми та Володимира Литвина у питанні справи Георгія Гонгадзе, адже тепер вбивством журналіста буде займатися "довірений міліціонер" зятя Кучми – пан Драчевський", - зазначає прес-служба.

"Через такі події тепер замість розкриття справ Гонгадзе і Кучми цілком можна очікувати відкриття справи на Мельниченка", - вважає Томенко.

Ще одним програшем Ющенка він вважає його теперішню позицію щодо повернення незаконно приватизованих підприємств у державну власність.

"Сьогодні президент вже говорить, що єдиною формою взаємин у цій площині будуть мирові угоди. А це означає, що держбюджет недоотримає кошти від реприватизації, які уряд планував направити на соціальні виплати", - зазначає прес-служба.

"Крім цього, ми хочемо активно допомагати Віктору Ющенку бути президентом України, а не лідером політичної партії. Адже, якщо президент і надалі левову частку свого часу проводитиме в роздумах, як врятувати партію, то від цього страждатиме вся країна", - переконаний Томенко.

Зокрема, він нагадав про подібну поведінку Кучми, який свого часу кілька місяців вирішував, хто очолить "Єдину Україну".

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
18:36
Суд зупинив ліцензію "Нафтогазу" на розподіл газу на Черкащині: компанія подала апеляцію
18:23
ППО, артилерія, далекобійна зброя: Зеленський на "Рамштайні" назвав потреби України
18:16
Сили оборони Півдня: Ворог після довгої паузи вивів ракетоносії в Чорне море
18:13
Менше 2 місяців на посту: Зеленський перевів командувача сил підтримки ЗСУ на іншу посаду
18:05
2,5-метрова сітка замість краєвиду Фудзі: в Японії борються з туристами-порушниками
17:47
НБУ знизив тарифи на видачу готівки
17:16
Торік на утримання Чорнобильської зони відчуження витратили менше коштів, ніж планували
17:14
Неонатальна допомога малюкам: хто може скористатися та де надають такі послуги
17:07
"Радіо Свобода": українська розвідка здійснила кібератаку на сервіси партії "Єдина Росія"
17:00
Сума вкладів українців у банках у березні зросла на 20 мільярдів – Фонд гарантування
Усі новини...