Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У партії Ющенка радіють зі свого "помаранчевого" списку

Середа, 7 грудня 2005, 11:05

Член президії ради "Народного Союзу Наша Україна" Борис Безпалий заявляє, що виборчий список НСНУ – це "помаранчевий список Майдану".

"У списку врахований і регіональний аспект, є у ньому і нові обличчя. Крім того, список дуже збалансований, адже у ньому присутні політики – спеціалісти з різноманітних сфер діяльності", - сказав він на прес-конференції у вівторок, повідомляє прес-служба НСНУ.

За словами Безпалого, те, що список очолює президент Віктор Ющенко – цілком закономірно, адже він – почесний голова партії.

"У нас найбільш демократичний підхід: кожен сам визначається – залишатися в списку чи ні. Тому президент, як і будь-який губернатор чи міністр, перед яким стоїть таке питання, вирішуватиме його сам", - зазначив він.

Безпалий також сказав, що формування списку НСНУ проходило "в абсолютно відкритій і демократичній атмосфері".

"Він складений на основі прозорих, справедливих принципів і критеріїв. Ми хочемо побажати такої ж відкритості нашим колегам і опонентам. Наша партія несе повну політичну відповідальність за людей, які присутні у нашому списку", - зазначив він.

"А будь-які закиди щодо наявності у списку фігурантів придуманого "корупційного скандалу" не мають жодного підґрунтя, це довели висновки комісій та судів", - додав Беспалий.

За його словами, люди, з вуст яких лунали "ці безпідставні звинувачення", нічим не підтвердили своїх слів. "Але варто замислитися – з чийого вони оточення? Я вважаю, що потрібно зупинити інформаційне кілерство!", - заявив він.

Безпалий також висловив думку, що парламентські вибори 2006 року – "це друга серія президентських".

"Змагатися будуть дві основні команди – переможна команда Ющенка і переможена – Януковича", – вважає він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування