Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Радник Ющенка не співав Тимошенко, бо не хоче стосунків

Четвер, 8 грудня 2005, 13:22

Оперний співак Володимир Гришко спростовує заяву Михайла Бродського, що нібито президент Віктор Ющенко заборонив йому виступати на концерті, присвяченому з'їзду БЮТ.

Про це йдеться в заяві відомого оперного співака, переданій УНІАН.

"Хочу заявити, що повідомлення на офіційному сайті "БЮТ" 7 грудня 2005 року, у якому Михайло Бродський заявив, нібито я повідомив за дві години до початку концерту, присвяченого з`їзду "БЮТ", що "Віктор Ющенко попросив мене утриматись від виступу" – не відповідає дійсності", - заявив Гришко.

Він наголошує, що на запрошення БЮТ він завчасно дав відповідь, що відмовляється виступати на концерті, присвяченому з`їзду БЮТ.

Він мотивував відмову тим, що "повністю підтримує політику президента, спрямовану на консолідацію української нації, розвиток духовності народу, інтеграції в світове співтовариство".

"Тому вважаю за неможливе мати будь-які стосунки з політичними силами, що прагнуть підвищити свій рейтинг шляхом поширення неправдивої інформації, спрямованої на дискредитацію президента Віктора Андрійовича Ющенка", - заявив співак.

Раніше деякі ЗМІ, з посиланням на сайт БЮТ, повідомили, що Бродський заявив, що Ющенко заборонив Гришку співати на концерті на честь міжпартійного з'їзду БЮТ.

За словами Бродського, Гришка запросили виступити на концерті після закінчення з'їзду, але за дві години він подзвонив по телефону і повідомив, що Ющенко попросив його утриматися від виступу. "З нашої сторони були виконані всі умови. Але він - радник президента, і очевидно, у нього є свої зобов'язання", - заявив Бродський.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...