Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко попросили не спекулювати з аеропортом?

Середа, 1 лютого 2006, 15:32

Керівництво і трудовий колектив аеропорту "Бориспіль" закликають припинити передвиборчі спекуляції деяких політичних діячів навколо аеропорту.

Про це йдеться в заяві працівників і керівництва аеропорту, поширеній в ЗМІ.

У заяві підкреслюється, що останнім часом "багато політичних структур країни використовують складну ситуацію навколо аеропорту, як розмінну монету в передвиборчих баталіях, тим самим заробляючи собі бали в інформаційному просторі".

У той же час, на думку підписантів листа, "наполегливі спроби деяких політичних і бізнес-структур дискредитувати діяльність менеджерів аеропорту", "негативно впливають на бізнес-репутацію "Борисполя", і інвестиційну привабливість України в цілому".

"Усі майнові і земельні питання, що існують між ДМА "Бориспіль" і іншими приватними структурами, знаходяться в межах діяльності господарського законодавства України, і повинні бути вирішені законними, правовими методами і судовими інстанціями", - говориться в заяві.

На початку 2005 Україна одержала кредит уряду Японії в обсязі 172 млн. доларів на реконструкцію аеропорту.

Як відомо, раніше Блок Юлії Тимошенко вимагав "зупинити розкрадання аеропорту "Бориспіль".

БЮТ висловлювало занепокоєння офіційною позицією українського уряду, який у конфлікті між трудовим колективом та бізнес-групою, наближеною до зятя колишнього українського президента Віктора Пінчука, беззастережно став на позиції останнього".

Як відомо, на початку березня 2005 "Бориспіль" обвинуватив компанію "Аеросвіт" у незаконному придбанні в нього землі під будівництво нового терміналу.

Після цього компанія "Аеросвіт" заявила про блокування працівниками аеропорту будівництва і звернулася в господарський суд Києва, що заборонив "Борисполю" блокувати будівництво.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування