Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Ахметова заявляють, що їх хотіли використати для нечесної реклами

Четвер, 2 лютого 2006, 11:34

Компанія Рината Ахметова "Систем Кепітал Менеджмент" підтверджує, що хоче придбати оператора фіксованого зв'язку "Цифрові системи зв'язку".

"СКМ на даний момент дійсно розглядає можливість і доцільність придбання цієї компанії", - сказано в прес-релізі "Систем Кепітал Менеджмент".

Телекомунікаційна компанія "Цифрові системи зв'язку" є одним з провідних операторів фіксованого телефонного зв'язку в Одесі.

У той же час СКМ спростувала публікації в пресі про те, що вони нібито цікавляться також компаніями Велтон.Телеком і CST-Invest.

"Інформація про інтерес СКМ до компаній Велтон.Телеком і CST-Invest не має під собою жодного підгрунтя. Насамперед тому, що ми є стратегічним партнером у мобільному GSM-операторі "Астеліт" (торговельна марка Life)", - заявив Владислав Полянський, старший менеджер "СКМ".

"Ми не маємо наміру інвестувати в технологію CDMA – це просто не відповідає стратегії розвитку телекомунікаційного бізнесу Групи СКМ", – додав представник "СКМ".

На його думку, "поява подібної неправдивої інформації пояснюється лише чиїмсь бажанням штучно підвищити інтерес до згадуваних компаній, і спробами завищити їхню ймовірну вартість".

Представник компанії СКМ також заявив, що вони дотримуються "принципів прозорості ведення бізнесу і надання громадськості тільки достовірної інформації, що відповідає світовим стандартам ведення бізнесу і кращій світовій практиці".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...