Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Україна взялася за російські канати і сірники

Субота, 4 лютого 2006, 16:06

Міжвідомча комісія з міжнародної торгівлі України розпочала антидемпінгове розслідування відносно імпорту сталевих тросів і канатів без покриття походженням з Росії.

Як повідомила комісія в суботу, розслідування почато за результатами розгляду скарги ВАТ "Стальканат" (Одеса) і ВАТ "Силур" (Харцизьк Донецької обл.).

Розслідування, проводить Департамент антидемпінгових розслідувань і захисту внутрішнього ринку Міністерства економіки України.

К

НОВИНИ ТаблоID

омісія також почала антидемпінгове розслідування відносно імпорту агломераційного магнетитового залізорудного концентрату походженням з Росії за результатами розгляду скарги ВАТ "Інгулецький гірничо-збагачувальний комбінат" (ІнГЗК, Дніпропетровська обл.).

Україна також з 4 лютого почала проміжний перегляд остаточних антидемпінгових заходів у відношенні імпорту сірників з Російської Федерації, введених 27 вересня 2003 року терміном на п'ять років.

Як говориться в рішенні Міжвідомчої комісії, проміжний перегляд обмежувальних заходів почато на підставі скарги держпідприємства "Рівненська сірникова фабрика".

У скарзі відзначено, що в період з жовтня-2004 по березень-2005 Росія поставляла в Україну сірника за демпінговими цінами - їх декларована експортна ціна склала $6,44 за 1 тис. коробок сірників, що на $0,13 менше ціни на внутрішньому ринку РФ ($6,57 за 1 тис. коробок).

Усі рішення датовані 31 січня 2006 року.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування