Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Сумській облраді ловитимуть вампірів?

Понеділок, 3 квітня 2006, 12:00

Депутатами Сумської обласної ради нового скликання стануть представники 6 політичних сил.

За підсумками підрахунку голосів виборців в Сумській області Блок Юлії Тимошенко набрав 35,8% голосів, блок “Наша Україна” – 11,01%, громадська організація "Нічний дозор" - 9,01%, Партія регіонів – 3,6%, Соціалістична партії України – 3,4%, Комуністична партія України – 3,2%.

Не пройшли до Сумської облради Блок Наталії Вітренко "Народна опозиція", який набрав в регіоні 2,5% голосів виборців та Партія промисловців і підприємців України з 2,2%.

За списком останньої під №2 балотувалася до обласної ради голова Сумської облдержадміністрації Ніна Гаркава.

В неділю в Сумах представники Блоку Юлії Тимошенко та Соціалістичної партії підписали Меморандум про створення Коаліції демократичних сил Сумщини

Підписи під документом за обласну організацію БЮТ поставив Іван Сидельник, за обласну організацію СПУ – Леонід Мордовець.

Як заявили під час підписання учасники коаліції, найближчими днями до Меморандуму має приєднатися блок "Наша Україна", оскільки 5 квітня в Києві відбудеться центральна рада цієї політичної сили і тільки після цього зможе з’явитися підпис від блоку "Наша Україна" під цим Меморандумом.

За словами Сидельника, серед головних пунктів меморандуму – формування коаліції демократичних фракцій в Сумській обласній та районних радах з метою створення більшості в них. Крім того – узгодження кандидатур на посади, що належать до компетенції обласної та районних рад, їх виконавчих структур, обласної та районних держадміністрацій.

Для узгодження дій, пов’язаних з формуванням більшості в радах та визначення кандидатур на керівні посади, учасники коаліції створять робочу групу у складі по 3 представники від кожного з учасників коаліції.

За словами Сидельника, оскільки БЮТ здобув перемогу на виборах в Сумській області, то своїм рішенням обласна організація БЮТ одноголосно висуває кандидатуру керівника виборчої кампанії БЮТ на виборах 2006 року в Сумській області В’ячеслава Шапошника на посаду голови Сумської обласної ради.

УНІАН

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування