Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко все-таки не потрапила до донецьких

Понеділок, 3 квітня 2006, 14:21

У Луганській облраді Партія регіонів одержить 100 місць, Блок Наталії Вітренко "Народна опозиція" - 8, Компартія - 7 і Блок Юлії Тимошенко - 5.

Як повідомила на прес-конференції в понеділок голова Луганської обласної територіальної виборчої комісії Елеонора Поліщук, швидше за все, в обласній раді будуть представлені не всі райони Луганської області.

"Ми говорили про недосконалість закону про вибори депутатів у місцеві ради. І будемо мати наслідки цієї недосконалості", - відзначила вона.

Поліщук також додала, що в даний час облтервиборчком не зафіксував ні однієї скарги про вибори в Луганську облраду.

"За даними судів, на сьогоднішній день є тільки одна позовна заява по Лисичанському суду, куди звернувся кандидат на посаду міського голови. Але він звернувся тільки по перерахуванню голосів з виборів мера", - відзначила вона.

У той же час, керівник прес-служби Луганської обладміністрації Андрій Шаповалов повідомив, що в області порушено 2 кримінальні справи за фактом фальсифікації виборів.

Крім того, усього в УМВС України в Луганській області знаходиться близько 300 заяв про порушення виборчого процесу в 2006 році.

Також Партія регіонів одержала 120 місць у Донецьком обласній раді з 150.

Про це агентству "Інтерфакс-Україна" повідомили в обласній виборчій комісії.

За даними комісії, Партія регіонів України набрала 61,89% голосів виборців (120 місць). Далі ідуть: Блок Наталі Вітренко "Народна опозиція" - 6,9% (13 місць), СПУ - 5,09% (10 мандатів), КПУ - 3,45% (7 місць).

За БЮТ проголосували 2,84% виборців, за Опозиційний блок "Не так!" - 2,27%, за партію "Віче" - 1,33% і партію "Народний союз "Наша Україна" - 1,1%.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...