Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гриценко розповів, як Ющенка лякали біомасою

Вівторок, 4 квітня 2006, 11:59

Міністр оборони Анатолій Гриценко готовий працювати в наступному уряді на тій самій посаді.

"Чи готовий я? Думаю, готовий. Це моя сфера, я люблю армію й у військовому середовищі почуваюся комфортно", - сказав Гриценко в інтерв'ю "Комсомольській правді в Україні".

"Я знаю, що потрібно робити на посаді міністра, і мої ініціативи знаходять підтримку в міноборони, генеральному штабі, у військах. Чи буду працювати в новому уряді? Це інше питання. Якщо довіряти – буду", - додав він.

Говорячи про зустріч на дачі екс-голови СБУ Олександра Турчинова, після якої уряд Тимошенко було відправлено у відставку, Гриценко зазначив, що йому "не соромно за слова", сказані на ній.

"Президентові доклали, мов, Гриценко пропонував доставляти на армійських вантажівках "біомасу" для акцій протесту в Києві. Але Віктор Андрійович знає мене не один рік, і він знає, що я рідко промовчу, якщо з чимось не згодний. Але роблю це відкрито, дивлячись в очі", - розповів міністр.

"Я можу бути різким, але підлих вчинків у своєму житті не робив. Так мене виховали батьки, так само я виховую і своїх дітей", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування