Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко знову вирішив зустрітися з Януковичем та Тимошенко

Середа, 5 квітня 2006, 14:45

Президент Віктор Ющенко має намір зустрітися з усіма силами-переможцями на парламентських виборах після оголошення офіційних результатів перегонів.

Про це в середу на брифінгу повідомив заступник голови секретаріату Анатолій Матвієнко.

"Президент після кінцевого оголошення виборів має намір зустрітися з усіма, хто подолає тривідсотковий бар’єр, і поговорити про всі принципи реалізації влади в Україні і співпраці усіх її гілок", - зазначив він.

Матвієнко також заявив, що президент "буде працювати як з коаліцією, яка має бути утворена, так і з опозицією".

"Більше того, президент вважає, що коаліція має бути ефективною і адекватною. Під цю відповідальність вона має бути утворена. Опозиція повинна мати гарантований механізм донесення своєї думки і контролю над діяльністю влади", - зазначив Матвієнко.

Щодо опозиції, Матвієнко зазначив: "Президент дав доручення продумати, що, незалежно від того, яка буде коаліція, щоб опозиція була залучена до інших інститутів, що сьогодні здійснює влада", - сказав Матвієнко.

У зв’язку з цим він сказав, що буде відновлено раду регіонів при президенті.

"Очевидно, рада регіонів може компенсувати певні проблеми, що можуть бути в парламенті", - сказав Матвієнко.

Щодо утворення коаліції Матвієнко наголосив, що вперше в Україні "ніхто за руку нікого не веде до коаліції, не заганяє адміністративними ресурсами".

"Формування коаліції – це продовження позиції президента про чесні й демократичні вибори", - наголосив Матвієнко.

Матвієнко також розповів, що Ющенко має намір зустрітися з головами обласних адміністрацій, новообраними міськими та районними головами також з головами обладміністрацій, яких буде обрано пізніше.

Матвієнко повідав, що Ющенко планує здійснити поїздку на Закарпаття. Де він має намір проконтролювати виконання протипаводкових робіт.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...