Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" і БЮТ проспали вирішення свого майбутнього

Четвер, 4 травня 2006, 11:28

У засіданні депутатської групи з підготовки першої сесії Верховної Ради нового скликання оголошено перерву до п'ятниці о 15.00.

Як пояснив журналістам член "Нашої України" В'ячеслав Коваль, перерву оголошено у зв'язку з необхідністю проведення консультацій між членами групи.

За його словами, як очікується, на засіданні в п'ятницю буде обраний голова робочої групи.

Раніше в ході засідання у четвер представник БЮТ Микола Томенко відзначив, що через "технічні причини" не всі представники робочої групи змогли бути присутнім на її першому засіданні і запропонував перенести це засідання на п'ятницю.

Пропозицію Томенка підтримали представник Соцпартії Станіслав Ніколаєнко і присутній на засіданні прем'єр-міністр Юрій Єхануров.

Член "Нашої України" Юрій Ключковський пропонував перенести засідання, аргументуючи це тим, що на ньому присутні не всі члени робочої групи за квотою "Нашої України".

За його словами, якщо засідання не буде перенесено, то представники блоку будуть змушені залишити його, оскільки прийняті групою рішення в такому складі будуть розцінювати як нав'язування думки представникам політичних сил, не представлених у повному складі.

У свою чергу представник Партії регіонів Микола Азаров підкреслив, що члени робочої групи від партії присутні на засіданні в повному складі і запропонував почати роботу прямо зараз.

Азаров також висловив сумніви, що депутатська група буде плідно працювати в п'ятницю після оголошеної перерви.

"Ми просили гарантій від наших партнерів, щоб завтра, принаймні, вони зуміли забезпечити організаційну явку своїх членів, оскільки причини, на які посилалися керівники фракцій, насамперед "Нашої України" і БЮТ, нам здаються несерйозними: хтось не прилетів, хтось чомусь не встиг, хтось не знав, хтось не встиг подивитися документи", - відзначив він.

"На жаль, відбувається затягування вирішення всіх питань. Немає впевненості, що і завтра ці групи, ці фракції зуміють досить організовано, плідно провести засідання робочої групи", - заявив він.

Азаров відзначив, що Партія регіонів "встигла вивчити всі документи і прийшла на сьогоднішнє засідання коаліційної групи з конкретними пропозиціями".

Він також відзначив, що в четвер були присутні 22 члена робочої групи з 31, тому було достатньо депутатів, які змогли б вирішити організаційні питання для того, щоб уже виходити на конструктивну роботу.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
09:29
Чи є пріоритети в обмінах? Відповідаємо на поширені запитання щодо полонених військових
09:26
Столтенберг: Не можна допустити залежності від Китаю, як це раніше було з Росією
09:24
Ексміністр оборони Британії розкритикував слабке лідерство Шольца у контексті війни
09:17
Ціни на нафту збільшилися на тлі оптимістичних прогнозів зростання економіки США
09:04
"Російська мова належить Кремлю" – Олександр Іванов про те, чому треба переходити на українську
08:54
Британський корабель відбив ракетну атаку хуситів в Аденській затоці
08:50
ЗСУ відвели танки "Абрамс" з лінії фронту через загрозу російських безпілотників – AP
08:43
У польському Щецині зіткнулися британські військові машини, поранені 5 солдатів
08:41
Росіяни влучили в торговий центр і дитсадок на Херсонщині: поранили 6 людей
08:29
"Двійник", "Матрьошка", Portal Combat: які спецоперації проти України РФ проводить за кордоном
Усі новини...