Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЄХАНУРОВ МОЖЕ СТАТИ СПІКЕРОМ ВР?

Понеділок, 5 червня 2006, 14:22

На посаду голови Верховної Ради у блоці "Наша Україна" обговорюються три прізвища.

Про це в коментарі "Українській правді" повідомила керівник інформдепартаменту "Нашої України" Тетяна Мокріді.

За її словами, серед майбутніх учасників коаліції "Наша Україна" на парламентських виборах посіла друге місце, тобто вона може претендувати на посаду спікера парламенту.

"В "Нашій Україні" поки що не розглядалося питання щодо кандидатури на посаду голови ВР... Сьогодні я можу сказати про те, що в партійних колах обговорюються три прізвища, які можуть претендувати на посаду спікера ВР", - заявила Мокріді.

"Це все відомі політики, потужні політичні фігури з великим досвідом", - додала вона.

На питання, чи бере хтось із зазначених трьох кандидатур участь у веденні переговорів по створенню коаліційної угоди, Мокріді відповіла ствердно.

У той же час керівник інформдепартаменту зауважила, що, згідно статуту, всі рішення в "Нашій Україні" ухвалюються на раді партії і після цього оголошуються.

"Для нас важливим є питання команди і відповідальності. Ніколи кадрове питання не було наріжним каменем", - заявила Мокріді.

"У "Нашій Україні" сьогодні задоволені тим, що помаранчева коаліція буде, коаліційну угоду вже практично погоджено", - додала вона.

Як відомо, до робочої групи по написанню коаліційної угоди входять прем'єр-міністр Юрій Єхануров, лідер "Нашої України" Роман Безсмертний, міністр закордонних справ Борис Тарасюк та член "Нашої України" Роман Зварич.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...