Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЯНУКОВИЧ РАДИТЬ "ПОМАРАНЧЕВИМ" НЕ РВАТИ НА СОБІ КОСИ

Понеділок, 3 липня 2006, 14:50

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявляє, що його політична сила не відмовлялася від участі в засіданні круглого столу між коаліцією та опозицією.

Водночас, за словами Януковича, "проблеми, які там повинні були обговорюватися, більше відповідають формату погоджувальної ради".

"Тому-то ми і делегували на зустріч дуже поважних представників – членів президії і членів політради Партії регіонів, народних депутатів України. Ми завжди беремо участь у засіданнях погоджувальної ради. А там не ставиться умова про обов’язкову участь керівників партії чи фракції", - цитує слова Януковича його прес-служба.

На його думку, круглий стіл як форму широкої дискусії використовують в інших випадках, "наприклад, коли треба обговорити більш масштабні проблеми, ті, які неможливо вирішити в стінах парламенту".

Янукович також вважає, що президенту та помаранчевій коаліції "треба проявити відповідальність і виправдати довіру народу – спокійно, без надриву, з дотриманням процедури і регламенту обрати органи влади".

"Ось і вся історія, і не потрібно тут влаштовувати всеукраїнське шоу, на якому помаранчеві вожді знову дерли б на собі коси та вишиванки, клянучись у любові до народу", - заявив він.

"Треба діяти швидко, професійно і відповідально. Треба негайно показати людям результат. Бо якщо такого результату помаранчеві дати не можуть, якщо вони не здатні законним шляхом обрати і сформувати органи влади, то ніякий стіл – ні круглий, ні квадратний - їм у цьому не допоможе", - додав він.

При цьому Янукович пропонує депутатам, якщо вони не знайдуть спільної мови, скласти з себе депутатські повноваження.

"Якщо обрані народом представники не можуть знайти спільну мову, не здатні відшукати консенсус, то треба, щоб вони заявили про це виборцям і склали повноваження", - сказано у заяві Януковича.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування