Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Ющенка вирішили, що Янукович не буде успішним без "Нашої України"

Четвер, 7 вересня 2006, 14:23

Глава Секретаріату президента Олег Рибачук сумнівається в тому, що діяльність нового уряду буде успішною, якщо не буде досягнуто згоди про формування широкої коаліції.

Про це Рибачук заявив в інтерв'ю журналістам у четвер в Алушті, де він бере участь у 2-ому українському муніципальному форумі.

"Я слабко уявляю собі успішність діяльності уряду, якщо не буде широкої коаліції. Якщо коаліція залишиться у форматі Партії регіонів і ще двох маленьких фракцій, то це не об'єднання країни, це не уряд національної єдності, він нічого не поєднує", - заявив він.

"Цьому уряду буде дуже складно одержувати підтримку в парламенті і, головне, виконувати свої програми як загальнонаціональні", - відзначив Рибачук.

За його словами, розуміння цього є, і тому в даний час ведуться інтенсивні переговори між "Нашою Україною" та існуючою коаліцією про умови приєднання "Нашої України" до існуючих учасників коаліції.

"Наша Україна" веде зараз переговори і хоче мати коаліційну угоду для того, щоб це був документ, що обов'язково буде діяти", - додав Рибачук.

Як відомо, до складу створеної в липні антикризової коаліції входять Партія регіонів, Соцпартія і Компартія. Тривають переговори про можливе розширення цього об'єднання за рахунок "Нашої України".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...