Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Із коаліційної угоди залишилось викреслити все зайве

П'ятниця, 8 вересня 2006, 19:27

Засідання робочої групи щодо створення коаліції національної єдності відбудеться в суботу о 13 годині.

Як повідомив представник "Нашої України" Роман Зварич, до цього часу буде остаточно погоджено базовий документ.

За його словами, наразі цей документ вимагає незмістовних редакційних змін. "Швидше за все, це питання викреслення питань, які не є принциповими", - зазначив Зварич.

"Практично ми маємо базовий документ, з яким ми можемо виходити на робочу групу, яка відбудеться о 13 годині", - сказав він. При цьому міністр висловив сподівання, що угода буде підписана вже в понеділок.

На питання, чи погодились представники інших фракцій з пунктами щодо євроатлантичної інтеграції та мови, Зварич зазначив, що "переговорна група погодилась, що позиції з Універсалу переносяться до коаліційної угоди".

На питання щодо участі в коаліції комуністів, він відповів: "Якщо комуністи, "Наша Україна", Партія регіонів, Соцпартія підтримають (документ), тоді ми вважаємо, що є можливість укладати відповідну угоду".

Щодо майбутнього депутатів "Нашої України", які не підпишуть коаліційну угоду, Зварич нагадав: "Позиція лідера нашої фракції була дуже чітка".

"Якщо деякі депутати вважають, що з принципових міркувань вони не можуть підтримувати стратегічний курс, яким йде фракція, то нам видається, що вони повинні зробити відповідні висновки і шукати таку політичну силу, яка підходить їхнім принципам", - додав міністр.

***

У свою чергу представник Партії регіонів Олена Лукаш заявила, що у суботу-неділю над коаліційною угодою працюватиме експертна група, чиє засідання розпочнеться о 14 годині.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...