Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кушнарьов знає, яку "дорожню карту" президент видав "Нашій Україні"

П'ятниця, 6 жовтня 2006, 12:49

Заступник голови фракції Партії регіонів Євген Кушнарьов вважає заяву президента Віктора Ющенка про необхідність продовження переговорів про створення широкої коаліції "дорожньою картою, що президент видав "Нашій Україні".

"Мене радує позиція Ющенка. Президент вважає за необхідне продовжити переговори, і я думаю, що це дорожня карта, яку президент видав своїй політичній силі", - сказав він в ефірі телеканалу "Інтер".

При цьому депутат запитав: "Чому всі переговори, в яких бере участь "Наша Україна", закінчуються крахом?".

"На фініші цього переговорного процесу "Наша Україна" виходить з нього без пояснень і все на цьому закінчується", - сказав Кушнарьов, коментуючи останні події в переговорному процесі з "НУ".

"На даний момент "Наша Україна" в черговий раз довела усе до нульового результату і тепер шукає крайніх. Причина одна – непомірні амбіції цієї політичної сили, а точніше групи осіб, які, користуючись близькістю до президента, намагаються нав'язати свою політичну платформу всім іншим учасникам переговорів", - зазначив депутат.

"Ми природно, як коаліція, що відбулася, яка довела, що вміє домовлятися, не можемо з цим погодитися", – підкреслив він.

На питання про міністрів, представлених у Кабміні за квотою президента, Кушнарьов сказав, що "Конституцією і регламентом зафіксовано право прем'єра вносити в парламент представлення про недовіру будь-якому міністру, у тому числі і призначеним за квотою президента".

"Якщо ми проголосуємо за відставку Тарасюка і Гриценка, то вони будуть відправлені у відставку. Після цього президент буде вносити нові кандидатури", - додав він.

У той же час Кушнарьов висловив думку, що "політична коректність вимагає від міністра закордонних справ Тарасюка негайно написати заяву про відставку, оскільки знаходитися в опозиції до уряду і бути в ньому – це порушення політичної логіки й елементарної політичної культури".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування