Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Любитель Анни Ахметової Янукович відкрив "нову-стару" сторінку у мистецтві

Четвер, 2 листопада 2006, 16:30

Прем`єр Віктор Янукович вважає недостатньою роботу екс-міністра культури Ігоря Ліхового.

Про це прем’єр заявив у четвер під час представлення колективу Міністерства культури призначеного у середу на посаду міністра Юрія Богуцького.

"Я деякий час дивився на ситуацію, яка складалася в Міністерстві культури, і був здивований підходами до вирішення питань духовних потреб нашого суспільства", - сказав Янукович, повідомляє УНІАН.

Він також зазначив, що йому дуже приємно представляти Богуцького. "Я вважаю, що з сьогоднішнього дня ми відкриваємо нову сторінку у мистецтві, культурі, нову-стару", - сказав прем’єр.

Янукович висловив сподівання, що тепер уряд і митці будуть разом працювати для покращення умов діяльності представників української культури.

"Головне, на мій погляд, чого не вистачає нашому суспільству – не вистачає єдності, довіри українського народу до влади, згуртованості. Краще, ніж ви, цю справу не зробить ніхто", - додав він.

Янукович також наголосив на високій суспільній значимості культури. "Як кажуть, не хлібом єдиним живе людина", - сказав Янукович.

Прем’єр пообіцяв докласти всіх зусиль зі свого боку для створення належних умов для діячів культури і висловив сподівання, що новий міністр впорається із покладеними на нього завданнями.

"Він зберіг багато сил для того, щоб почати працювати потужно", - сказав Янукович.

Як відомо, у середу Верховна Рада відправила у відставку Ліхового та міністра юстиції Романа Зварича, відзначивши, що в неї нема претензій до їхньої роботи.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...