Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Допомогти потерпілим від "Еліта-Центр" вирішив "Київміськбуд"

П'ятниця, 8 грудня 2006, 18:35

Холдингова компанія "Київміськбуд" представить пропозиції на інвестиційний конкурс із будівництва житла для потерпілих від махінацій групи компаній "Еліта-Центр".

Про це заявив старший віце-президент холдингу Василь Можар у п'ятницю, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Ми підготували пропозиції по освоєнню п'яти таких майданчиків і будемо активно брати участь у цьому процесі", - сказав він.

Як відомо, головне управління економіки й інвестицій Київської міськдержадміністрації оголосило інвестиційні конкурси на будівництво п'яти житлових будинків, 25% жилої площі в яких повинні бути передані місту для забезпечення житлом вкладників, що постраждали від афери "Еліта-Центр".

Відповідно до умов конкурсу, усі п'ять будинків будуть з об'єктами соціально-культурного призначення і підземними паркінгами.

Житлові будинки будуть побудовані на вул. Беретті, 4-А, пр. Маяковського, 1-3, вул. Радунскій, 28-32 (Деснянський район), пр. Героїв Сталінграда, 68 (Оболонський район), на перехресті вул. Вірменської і Харківського шосе (Дарницький район).

Термін будівництва не повинен перевищувати три роки. Після завершення будівництва площі передаються у власність інвестора, крім 25% житлоплощі в кожному збудованому будинку, передбачених для вкладників "Еліта-Центр".

Для мінімізації ризиків з порушення термінів будівництва управління пропонує залучити до інвестконкурсів фінансові установи або компанії з повною гарантією банку.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...