Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко критикує Тимошенко, а Катеринчук її цитує

Четвер, 1 лютого 2007, 11:47

Лідер руху "Народна самооборона" Юрій Луценко закликає демократичні сили до об’єднання з імовірним створенням у майбутньому єдиного виборчого списку.

"Перше головне завдання – об’єднання демократичних сил, від договору про співпрацю до об’єднання в єдиний блок, можливо, з єдиним виборчим списком", - сказав він, виступаючи на форумі "Європейський рух для України".

При цьому Луценко зізнався, що "не очолює "Нашу Україну" і не вступає в інші партії саме для того, щоб не стати яблуком розбрату".

Також він розкритикував дії теперішньої опозиції, яка "не хоче бачити будь-яких інших партнерів і намагається сконструювати двопартійну систему".

"При всій моїй повазі до тих людей, які голосували, наприклад, за БЮТ, це (двопартійна система) дуже небезпечно для демократії і для єдиної України", - наголосив Луценко.

Як відомо, днями лідер БЮТ Юлія Тимошенко закликала своїх депутатів ставати на заваді і не допускати нових політичних проектів.

Разом з тим, на рекламних плакатах "Європейського руху", організованого Миколою Катеринчуком, у залі можна прочитати цитату з вислову Тимошенко щодо прагнень України до членства в євроспільноті:

"Давні члени Європейського Союзу схоже сьогодні сумніваються в майбутньому України, але ми в Україні дивимося на ЄС з надією та захопленням. Взяти участь у прогресі ЄС є головною метою нашої зовнішньої політики, бо Україна зрозуміла, що отримання державності є не кінцем, а лише початком. Ю. Тимошенко".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...