Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Криму з'ясували, що Москаль суперечив Конституції

Субота, 3 лютого 2007, 11:35

Керівництву Криму все одно, хто буде призначений новим представником президента в автономії.

Про це заявив голова Верховної Ради АРК Анатолій Гриценко в суботу в інтерв'ю журналістам у Сімферополі.

За його словами, у даний час іде підготовка одноденного візиту до автономії президента Віктора Ющенка, який повинен сам представити свого нового представника в Криму.

Відповідаючи на питання, хто може бути призначений новим представником президента в автономії, Гриценко заявив: "Нам все одно".

Разом з тим він повідомив, що в даний час підготовлений законопроект про внесення змін до закону про представництво президента України в Криму.

"Наші фахівці зробили висновки про те, що ряд положень цього закону не відповідає Конституції України", - сказав спікер кримського парламенту.

"Як можна сьогодні покладати на постійного представника президента питання дотримання Конституції України на території автономії, якщо саме положення про представництво президента суперечить Конституції України", - відзначив Гриценко.

За його словами, такий законопроект буде внесений до Верховної Ради одним з народних депутатом від Партії регіонів.

Як повідомлялося, у першій декаді січня президент звільнив Геннадія Москаля з посади свого постійного представника в Криму у зв'язку з переходом на іншу роботу. Цього ж дня, 9 січня він був призначений заступником глави Служби безпеки України.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...