Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Комуністи натякають Гриценку піти у відставку

Вівторок, 6 лютого 2007, 16:40

Комуністична партія вимагає від міністра оборони Анатолія Гриценка представити звіт про результати свого дворічного перебування на посаді міністра.

Про це повідомляє УНІАН із посиланням на прес-службу партії.

Компартія відзначає, що "необхідно враховувати, що впродовж півтора років Гриценко перебував саме у складі "помаранчевих" урядів за цілковитого заступництва з боку верховного головнокомандуючого – президента Ющенка".

"А якщо міністр нездатний навести порядок у своєму відомстві, він, за законами офіцерської честі, як це прийнято у тому числі і в середовищі пентагонівських вихованців, повинен подати у відставку", - йдеться у заяві партії.

КПУ наголошує, що після приходу до влади Віктора Ющенка ситуація в армії "не лише не поліпшилась, а й суттєво погіршилась".

"Президент Ющенко спільно зі своєю "помаранчевою" командою взяв рішучий курс на втягування України в НАТО", - зазначається у заяві.

"Отже, основна увага урядів Юлії Тимошенко і Юрія Єханурова, членом яких був і міністр оборони Анатолій Гриценко, зосередилася на проведенні інформаційних кампаній, направлених на пропаганду НАТО серед військовослужбовців, що зажадало залучення для цих цілей значних фінансових ресурсів", - додається в документі.

Також КПУ наголошує про плани, що в майбутньому безпеку України "забезпечуватиме" саме Альянс, а необхідність розвитку власної військової потужності обмежувалася підготовкою декількох боєздатних підрозділів для участі у збройних конфліктах за рубежем.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...