Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Колесников вирішив, що Гриценко сам хоче себе звільнити

П'ятниця, 9 лютого 2007, 10:17

Член фракції Партії регіонів Борис Колесников стверджує, що ні від кого не чув про наміри Віктора Януковича залишити посаду лідера партії.

"Я жодного разу такого не чув ні від кого, у тому числі від Віктора Януковича", - сказав він в інтерв'ю газеті "Известия в Украине".

При цьому Колесников зазначив, що в Партії регіонів немає ніякого протистояння. На питання про не найкращу якість партійної роботи, депутат сказав, що "треба вносити на місцях і в керівні органи партії певні зміни, які стимулюють її розвиток".

"Це ми обговоримо на політраді, після чого ми вам усе розповімо", - додав він.

Колесников заявив, що Партія регіонів "завжди готова до виборів - і переможе в будь-якому випадку". На зауваження про падіння рейтингів "Регіонів" депутат відповів, що це спірне питання.

"Будь-яка політична сила, яка знаходиться при владі, втрачає в рейтингу, оскільки уряд змушений періодично йти на непопулярні кроки", - пояснив він.

На питання про можливі наміри коаліції звільнити міністра оборони Анатолія Гриценка, Колесников відповів: "Уряд - це команда, яка повинна діяти в єдиному дусі. Міністри - це члени команди, тому вони повинні виконувати її рішення".

"Але в нас дійсно із самого початку закладено конфлікт як по міністру закордонних справ, так і по міністру оборони", - визнав депутат.

"Якщо кожний починає, образно кажучи, грати партію по своїх нотах, то нормальної музики з цього не вийде", - додав він.

На уточнююче питання, чи хочуть звільнити Гриценка, Колесников відповів: "Як на мене, він сам себе хоче звільнити".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування