Мороз пропонує попам вирішувати долю України

Четвер, 3 травня 2007, 13:21

Голова Верховної Ради Олександр Мороз підтримує ініціативу проведення круглого столу за участю всіх сторін політичного конфлікту, відомих державних, політичних та громадських діячів, церковних ієрархів, науковців та експертів.

Як повідомляє прес-служба парламенту, така ініціатива пролунала від делегації Громадянської платформи захисту конституційного ладу у четвер під час зустрічі з Морозом.

"Голова Верховної Ради підтримав цю ініціативу, запропонувавши провести такий "круглий стіл" якнайшвидше. Мороз також вважає слушною пропозицію Громадянської платформи щодо проведення аналогічного "круглого столу" щодо обговорення змін до Конституції України", - йдеться у повідомленні.

Оцінюючи перебіг подій, Мороз наголосив на необхідності не допустити "розколу України". Коаліція і уряд, зазначив він, наполягають на тому, щоб усі сторони конфлікту діяли "винятково у правовому полі".

У складі делегації, яка має намір також зустрітися з прем’єр-міністром, були Володимир Семиноженко, Борис Олійник, Петро Толочко, Георгій Крючков, Віктор Мусіяка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News