Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "Нашій Україні" кажуть, що коаліція веде до ідіотизму, щоб Ющенко був крайнім

П'ятниця, 1 червня 2007, 15:30

Приймаючи за основу проект закону про зміни до закону про вибори народних депутатів, запропонованого своїми представниками, коаліція намагається зірвати вибори і перекласти провину за це на президента Віктора Ющенка.

Таку думку висловив член "Нашої України" Павло Жебрівський, повідомляє прес-служба блоку.

"Голосуючи в першому читанні за зміни до закону про вибори народних депутатів України, коаліція хоче довести до ідіотизму нормативно-правове забезпечення дострокових виборів", - вважає він.

За словами Жебрівського, "постулати, прописані в їхньому варіанті закону, відкидають Україну у розвитку демократії на багато років назад".

"У їхньому проекті прописано, що державна прикордонна служба подає інформацію про людей, які не повернулися з-за кордону за 3 дні до виборів. Тоді їх позбавляють права голосувати", - наголосив депутат.

"По-друге, депутати, які написали заяви про складання мандатів, у їхньому проекті, не мають права балотуватися на наступних парламентських виборах", - зазначив Жебрівський, наголосивши, що така норма порушує Конституцію.

На думку Жебрівського, "насправді, "антикризовики" виносять на розгляд такий закон, наперед знаючи, що президент його заветує".

"Тоді провину за зрив виборів вони хочуть перекласти на главу держави", - заявив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування